El PEMB inicia una nova activitat: La Metropolitana, tertúlia amb espuma

La primera edició, coorganitzada amb l'SCOT, tractarà sobre l'Agenda urbana. Després de Quito, què? I comptarà amb la col·laboració de Rosa Suriñach i David Bravo

  • 06-04-2017
  • Resum d'activitats
  • 63 Lectures

El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB) posa en marxa una nova línia d'activitats que rep el nom de 'La Metropolitana, tertúlia amb espuma' i que consisteix a fer tertúlies en diferents municipis de l'àmbit metropolità per plantejar temes del seu interès. Cada trobada tindrà lloc al voltant d'una cervesa artesana de proximitat del municipi (o territori) en qüestió.

Primera sessió de La Metropolitana, tertúlia amb espuma
Primera sessió de La Metropolitana, tertúlia amb espuma

La primera sessió d'aquesta línia d'activitats es farà el proper 27 d'abril a les 19h, de manera excepcional a Barcelona, i es parlarà sobre l'Agenda urbana. Després de Quito, què? amb Rosa Suriñach, coordinadora de comunicacions globals a les Nacions Unides i que gestiona projectes i iniciatives per promoure la III Conferència Habitat i l'elaboració de la nova agenda urbana i David Bravo, col·laborador del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona en el desenvolupament del Premi Europeu de l'Espai Públic Urbà

En aquesta ocasió, La Metropolitana està coorganitzada pel PEMB i la Societat Catalana d'Ordenació del Territori (SCOT) i es realitzarà al coworking Apocapoc BCN on es podrà gaudir d'una Birra08, cervesa artesana de Barcelona. Després d'una breu introducció del tema per part de les dues persones convidades, els participants a la tertúlia prendran el relleu per fer les intervencions, comentaris o suggeriments que creguin oportuns ja que són els protagonistes de la trobada. En aquest enllaç trobareu les normes de participació i dinàmica de La Metropolitana.

L'assistència és lliure però us agrairem que ompliu la inscripció online per temes logístics.

  • Participa o segueix el debat

    0 comentaris:

    Deixa el teu comentari:

Política de cookies